Lease Defibtech Lifeline AED

Alles Paletti® EHBO-BHV opleidingen te Maasbree kan in samenwerking met Medizon een Lease Defibtech Lifeline AED overeenkomst aanbieden.

Voordeel van de Lease overeenkomst is dat de kosten worden verspreid en de AED na afloop van de Lease overeenkomst overgaat in uw eigendom. De totaalkosten bedragen hetzelfde als wanneer de AED ineens wordt aangeschaft.

De Defibtech Lifeline AED wordt geleverd in een solide draagtas voorzien van een safeset. De safeset bestaat uit een beademingsmasker, een paar handschoenen, handdoekje, een schaar en een scheermesje.

U kunt kiezen uit de volgende AED's:
Defibtech Lifeline AED half-automaat             leaseprijs bedraagt € 39,- excl. BTW per maand*
Defibtech Lifeline AUTO AED vol-automaat    leaseprijs bedraagt € 40,- excl. BTW per maand*
Defibtech Lifeline VIEW AED (met scherm)    leaseprijs bedraagt € 46,- excl. BTW per maand*
* inclusief het jaarlijks onderhoud 

Er zijn absoluut geen bijkomende kosten en de AED heeft dus 5 jaar volledige garantie. Tijdens het jaarlijkse onderhoud wordt er naast een inspectie op batterijen en elektroden ook een schoktest uitgevoerd met een gekalibreerde testbank. Er wordt dus een functionele test gedaan en de uitkomst wordt in de database geregistreerd.
De AED wordt vervolgens voorzien van een sticker 'Getest'. Eventuele software updates worden gelijktijdig geïnstalleerd.
(De AED is een medisch apparaat en onderhevig aan een bindend testbeleid wat door de FDA (Food en Drug Administration) gecontroleerd wordt. Daarnaast kunnen de reanimatie protocollen, welke zijn uitgegeven door de Nederlandse Reanimatie Raad, wijzigen en met een contract bent u verzekerd dat uw AED altijd up to date is.)

Na het verstrijken van de lease periode van 5 jaren en de AED dus overgaat in uw eigendom bestaat de mogelijkheid om de AED onder te brengen in een onderhoudscontract. Dit contract wordt afgesloten voor een periode van nog eens 5 jaar en de kosten bedragen € 149,- excl. BTW per jaar.
Ook hier geldt dat er absoluut geen bijkomende kosten zijn voor u als gebruiker.

U kunt de AED ook extra verzekeren, de kosten bedragen hiervoor € 20,- per AED per jaar waarmee het eigen risico is gemaximeerd tot € 500,- per schadegeval.

Indien u interesse heeft of meerdere vrijblijvende informatie wenst kunt u zich wenden tot Alles Paletti® EHBO-BHV opleidingen, Baarlosestraat 19-23, 5993 AV Maasbree, Tel.nr. 077-4657218, info@alles-paletti.nl