Geslaagde Opening Alles-PalettiŽ

Officiele Opening Alles Paletti® EHBO-BHV OPLEIDINGEN

Op vrijdag 7 Oktober 2005 heeft burgemeester Gerard Rabelink van de Gemeente Maasbree om 17.00uur de officiele opening verricht van Alles Paletti® EHBO-BHV OPLEIDINGEN. Aansluitend is er een besloten feest geweest voor alle genodigde gasten. Tijdens deze opening werden enkele kanonsschoten afgevuurd met het kanon van Schuterij St.Anna Maasbree. 

Op zaterdag 8 Oktober was er een open dag van 14.00 tot 18.00uur waar de bezoekers kennis konden maken met het nieuwe opleidingscentrum van Alles Paletti®. Tijdens deze open dag waren er diverse demonstraties te zien met o.a. een brandende frituurpan en het schminken van Lotus slachtoffers.

Als kado-tip hebben wij aan iedereen geld gevraagd, met de bedoeling het ingezamelde bedrag te verdubbelen en te schenken aan de Nederlandse Brandwonden Stichting.

Beide dagen waren een groot succes en wij willen dan ook iedereen bedanken voor hun bijdrage hieraan.

Waar komt de naam Alles Paletti vandaan?

Alles Paletti is een in Zuid-Limburg veel gebruikte uitdrukking als antwoord op de vraag: "hoe gaat het?" Alles Paletti staat voor: Prima, alles in orde; het is naar wens; heel goed. In deze hoedanigheid is deze naam dan ook verbonden aan het opleidingscentrum. Alles Paletti leert u immers levens te redden. En als u een leven heeft gered en men vraagt aan u, hoe gaat het zegt u dan ook voortaan: Alles Paletti!

Als bedrijfslogo is gekozen voor het portret van een Sint Bernard, wijd en zijd bekend als levensredder bij uitstek.

Opening Alles Paletti (Klik voor een grote weergave) Opening Alles Paletti (Klik voor een grote weergave) Opening Alles Paletti (Klik voor een grote weergave)